SOUHLASÍM - JSEM STARŠÍ 18-ti LET

Omezení prodeje tabákových výrobků, elektronických cigaret a alkoholu osobám mladších 18-ti let dle zákona č.379/2005 Sb. o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů ve znění zákonů č. 225/2006 Sb., č. 274/2008 Sb. a č. 305/2009 Sb.


Ano       Ne

Příchuť Adam´s Vape Shake and Vape 12ml Plum Engine

Vůně je pronikavě tabáková s jasně rozpoznatelnými švestkovými tóny.

Výroba: Adam´s Vape, ČR

Použití: Koncentrát do báze

Objem: 12 ml (lahvička 60 ml)

Shake & Vape

Doporučená doba zrání: 10 dní

299,00 Kč
S DPH
Počet
skladem

Vůně je pronikavě tabáková s jasně rozpoznatelnými švestkovými tóny. Vůně je pronikavě tabáková s jasně rozpoznatelnými švestkovými tóny. Na začátku chuti síla přírodního tabáku, pak kulatá a krásně zralá švestka, která ještě po vyfouknutí dlouho zůstane na patře. 

Vyladěné příchutě od českého výrobce Adam´s Vape. Při výrobě všech Shake & Vape série True Tobacco je použitý atestovaný macerát směsi pravých amerických tabáků.

Samozřejmostí je výroba za nejpřísnějších hygienických standardů ve farmaceutické laboratoři. 

Balení obsahuje 12 ml koncentrované příchuti (dle varianty) pro namíchání liquidu v 60 ml Chubby Gorilla lahvičce. Uživatel přidá do lahvičky bázi, uzavře ji, zatřese s ní a má hotový e-liquid. 

Jedná se o koncentrát, který se přimíchá do báze obsahující propylenglykol a / nebo rostlinný glycerol. Příchuť může být použita pouze jako aroma do bází, nejedná se o hotový liquid. Neobsahuje nikotin. Používejte ochranné pomůcky.

Báze pro namíchání e-liquidu najdete ZDE

Boostery pro namíchání e-liquidu najdete ZDE

Složení: Propylene glycol, aroma

Adam´s Vape
FLAVOR-ADAM-12-PLUM

Specifické reference

ean13
8594203720060
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.