SOUHLASÍM - JSEM STARŠÍ 18-ti LET

Omezení prodeje tabákových výrobků, elektronických cigaret a alkoholu osobám mladších 18-ti let dle zákona č.379/2005 Sb. o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů ve znění zákonů č. 225/2006 Sb., č. 274/2008 Sb. a č. 305/2009 Sb.


Ano       Ne

Příchuť Core by Dinner Lady S&V 20ml Watermelon Chill

Ikonický mix šťavnatého vodního, žlutého a cukrového melounu podávaných na drceném ledu.

Výroba: Dinner Lady (Velká Británie)

Použití: Koncentrát do báze

Objem: 20 ml (lahvička 60 ml)

Shake & Vape

199,00 Kč
S DPH
Počet
skladem

Ikonický mix šťavnatého vodního, žlutého a cukrového melounu podávaných na drceném ledu.

Oblíbená značka přichází na trh se zbrusu novou řadou prvotřídních příchutí Core ve formě Shake and Vape. Dinner Lady je britská společnost, která získala za své výrobky řadu prestižních mezinárodních ocenění. Je známá svými prémiovými liquidy a nyní představují i prémiové příchutě ve stylu Shake and Vape. Samozřejmostí je výroba za nejpřísnějších hygienických standardů z nejčistších a nejkvalitnějších ingrediencí ve farmaceutické laboratoři ve Velké Británii.

Balení obsahuje 20 ml koncentrované příchutě pro namíchání liquidu v 60 ml Chubby Gorilla Unicorn lahvičce. Uživatel přidá do lahvičky bázi, uzavře ji, zatřese s ní a má hotový e-liquid.

Jedná se o koncentrát, který se přimíchá do báze obsahující propylenglykol a / nebo rostlinný glycerol. Příchuť může být použita pouze jako aroma do bází, nejedná se o hotový liquid. Neobsahuje nikotin. Používejte ochranné pomůcky.

Báze pro namíchání e-liquidu najdete ZDE

Boostery pro namíchání e-liquidu najdete ZDE

Dinner Lady
FLAVOR-CORE-BDL-WATER

Specifické reference

ean13
5059362110518
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.