SOUHLASÍM - JSEM STARŠÍ 18-ti LET

Omezení prodeje tabákových výrobků, elektronických cigaret a alkoholu osobám mladších 18-ti let dle zákona č.379/2005 Sb. o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů ve znění zákonů č. 225/2006 Sb., č. 274/2008 Sb. a č. 305/2009 Sb.


Ano       Ne

Příchuť AEON SHAKE Shake and Vape 24ml Zviz

Mix oříšků, tabáku a krému.

Výroba: Chorvatsko

Použití: Koncentrát do báze

Objem: 24 ml (lahvička 120 ml)

Shake & Vape

Doporučená doba zrání: 3 - 7 dní

299,00 Kč
S DPH
Počet
skladem

Mix oříšků, tabáku a krému.

Prémiové příchutě, které jsou vyladěné do toho nejmenšího detailu. Neobsahují diacetyl a obsahují minimum dodatečných sladidel pro delší výdrž žhavící hlavy a čistý a nezkreslený projev. Samozřejmostí je výroba za nejpřísnějších hygienických standardů ve farmaceutické laboratoři.

Balení obsahuje 24 ml příchutě na bázi propylenglykolu ve 120 ml lahvičce Chubby Gorilla. Jedná se o koncentrát. Uživatel přidá do lahvičky s koncentrátem bázi nebo booster obsahující propylenglykol a / nebo rostlinný glycerol dle svých preferencí, uzavře ji, zatřese s ní a má hotový e-liquid. Příchuť může být použita pouze jako aroma do bází, nejedná se o hotový liquid. Neobsahuje nikotin. Při míchání používejte ochranné pomůcky.

Skladování: na chladném a suchém místě

Báze pro namíchání e-liquidu najdete ZDE

Boostery pro namíchání e-liquidu najdete ZDE

AEON
FLAVOR-AEON-JOSH-ZVIZ
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.