SOUHLASÍM - JSEM STARŠÍ 18-ti LET

Omezení prodeje tabákových výrobků, elektronických cigaret a alkoholu osobám mladších 18-ti let dle zákona č.379/2005 Sb. o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů ve znění zákonů č. 225/2006 Sb., č. 274/2008 Sb. a č. 305/2009 Sb.


Ano       Ne

Příchuť Dream Flavor Lord of the Tobacco Shake and Vape 12ml Goldman

Oblíbený blendovaný tabák s plnou chutí a tóny nasládlého koření.

Výroba: Dream Flavor

Použití: Koncentrát do báze

Objem: 12 ml (lahvička 60 ml)

Shake & Vape

Doporučená doba zrání: 7 - 14 dní

199,00 Kč
S DPH
Počet
skladem

Čerstvé borůvky s ledovým nádechem a klasickým tabákem.

České příchutě k míchání prémiových liquidů.

Jsou vyráběny výhradně z kvalitních aromat certifikovaných výrobců. Aromata jsou testovaná a plně vyhovují standardům příslušných norem. Výroba probíhá za nejpřísnějších hygienických standardů ve farmaceutické laboratoři.

Balení obsahuje 12 ml koncentrované příchutě pro namíchání liquidu v 60 ml lahvičce. Pro přípravu e-liquidu doplňte lahvičku bází dle vlastního výběru. Doporučujeme použít bázi 70/30 - VG/PG pro docílení ideální chuťové výraznosti e-liquidu. Po namíchání nechejte nejlépe 7-14 dní odležet.

Jedná se o koncentrát, který se přimíchá do báze obsahující propylenglykol a / nebo rostlinný glycerol. Příchuť může být použita pouze jako aroma do bází, nejedná se o hotový liquid. Neobsahuje nikotin. Nepoužívat nezředěné! Skladujte mimo dosah dětí na tmavém a chladném místě. Při míchání používejte ochranné pomůcky. 

Báze pro namíchání e-liquidu najdete ZDE

Boostery pro namíchání e-liquidu najdete ZDE

Dream Flavor
FLAVOR-DREAM-LORD-GOLD
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.