SOUHLASÍM - JSEM STARŠÍ 18-ti LET

Omezení prodeje tabákových výrobků, elektronických cigaret a alkoholu osobám mladších 18-ti let dle zákona č.379/2005 Sb. o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů ve znění zákonů č. 225/2006 Sb., č. 274/2008 Sb. a č. 305/2009 Sb.


Ano       Ne

Příchuť Liqua Mix&Go 12ml Vanilla Tobacco

Vanilka s tabákem.

Výroba: Ritchy (Liqua)

Použití: Koncentrát do báze

Objem: 12 ml (lahvička 70 ml)

Doba zrání: 5 minut

Shake & Vape

229,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Vanilka s tabákem.

Předního výrobce e-liquidů není potřeba představovat. Příchutěmi Mix&Go vychází vstříc DIY nadšencům. Při výrobě používá aromata speciálně určená pro e-liquidy. Samozřejmostí jsou kvalitní výrobní procesy.

Aby byla během doby trvanlivosti kvalita chuti stabilní a zabránilo se oxidaci, doplňuje výrobce lahvičku s příchutí dusíkem. Výroba probíhá za nejpřísnějších hygienických standardů ve farmaceutické laboratoři na území EU a splňují všechna kritéria pro uvedení na trh.

Příchutě jsou dodávány v 70 ml lahvičkách s odnímatelným kapátkem.  Obsahují  12 ml koncentrátu. Krabička a lahvička jsou opatřeny jednoduchým návodem. 

Jedná se o koncentrát, který se přimíchá do báze obsahující propylenglykol a / nebo rostlinný glycerol. Stačí do lahvičky dolít bázi, důkladně protřepat a můžete začít vapovat.

Příchuť může být použita pouze jako aroma do bází, nejedná se o hotový liquid. Neobsahuje nikotin.

Ritchy
FLAVOR-LIQUA-MAG-VANILLA
Nové
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.