SOUHLASÍM - JSEM STARŠÍ 18-ti LET

Omezení prodeje tabákových výrobků, elektronických cigaret a alkoholu osobám mladších 18-ti let dle zákona č.379/2005 Sb. o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů ve znění zákonů č. 225/2006 Sb., č. 274/2008 Sb. a č. 305/2009 Sb.


Ano       Ne

Příchuť MONKEY liquid Shake and Vape Royal Cheese 12ml

Plná chuť sýrového (tvarohového) dortu s bohatou porcí karamelu, navrch zalitého topingem ze šťavnaté jahody. Neskutečně věrohodné, lahodné a chutné. Jedním slovem delikatesa. 

Výroba: Česká republika

Použití: Koncentrát do báze

Objem: 12 ml (lahvička 60 ml)

Shake & Vape

Doporučená doba zrání: 14 dnů

Koncentrace: 20 %

199,00 Kč
S DPH
Počet
skladem

Plná chuť sýrového (tvarohového) dortu s bohatou porcí karamelu, navrch zalitého topingem ze šťavnaté jahody. Neskutečně věrohodné, lahodné a chutné. Jedním slovem delikatesa. 

Příchutě od českého výrobce vyráběné z čistě přírodních surovin. Výroba probíhá za nejpřísnějších hygienických standardů ve farmaceutické laboratoři a je dbáno na nejvyšší stupeň kvality. Veškeré tyto výrobky prošly testy zdravotní nezávadnosti na Vysoké škole chemicko technologické, mají vyhotoveny bezpeční listy a jsou zapsány v příslušných legislativně požadovaných evidenčních systémech. 

Balení obsahuje 12 ml koncentrované příchutě pro namíchání liquidu v 60 ml Helix lahvičce. Uživatel přidá do lahvičky s koncentrátem 48 ml báze nebo boosteru dle svých preferencí, uzavře ji, zatřese s ní a má hotový e-liquid.

Jedná se o koncentrát, který se přimíchá do báze obsahující propylenglykol a / nebo rostlinný glycerol. Příchuť může být použita pouze jako aroma do bází, nejedná se o hotový liquid. Neobsahuje nikotin. Při míchání používejte ochranné pomůcky. 

Tabulka příkladů pro namíchání 60 ml e-liquidu:

Požadovaná síla e-liquidu

 

Použitý booster

Množství boosteru

 

Množství 0 mg báze

1,5 mg/ml

 

10 mg/ml

  9 ml

 

39 ml

   3 mg/ml

 

20 mg/ml

  9 ml

 

39 ml

   6 mg/ml

 

20 mg/ml

18 ml

 

30 ml

 12 mg/ml

 

20 mg/ml

36 ml

 

12 ml

 15 mg/ml

 

20 mg/ml

45 ml

 

  3 ml

MONKEY
FLAVOR-MONKEY-CHEESE
Nové

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.